Ben je op zoek naar nieuwe tegels voor in het toilet, de badkamer of voor in de keuken? Ga dan voor trendy visgraat tegels! Deze tegels gelegd in visgraat patroon zijn op dit moment razend populair. Je kunt ze niet alleen door de gehele woning inzetten, daarnaast zijn ze ook in heel veel verschillende kleuren te koop. Hieronder lees je alles over deze stoere tegels, zodat de keuze daarna een stuk makkelijker wordt!

Wat is een visgraat tegel precies?

Visgraat tegels zijn ook wel tegels in langwerpige vorm die in een visgraatmotief zijn gelegd. Hierbij wijzen de diagonale lijnen naar de hoeken van de ruimte. Zo’n visgraat heeft veel voordelen. Niet alleen oogt de ruimte en het oppervlakte dankzij de lijnen veel groter, ook geeft het motief direct een chique uitstraling. Wanneer je een visgraat tegel in het toilet of in de badkamer plaatst lijkt het net alsof je in een hotel aanwezig bent. In het verleden werd dit motief al vaak gebruikt bij parket en later bij laminaat, maar nu dus ook bij tegels!

Visgraat tegels voor in iedere ruimte

Wist je dat visgraat tegels mooi staan in iedere ruimte? Denk aan de badkamer, het toilet of in de keuken als achterwand. Je kunt visgraat tegels zowel op de vloer als op de wand aanbrengen, dit maakt deze tegels zo makkelijk om mee te werken. Ook staan ze mooi in combinatie met andere tegels of in combinatie met andere materialen zoals hout. Op deze manier kun je precies de look in een ruimte in huis creëren die jij wil.

Populaire kleurencombinaties visgraat tegels

Visgraat tegels zijn in ontzettend veel kleuren verkrijgbaar. Op deze manier kun je de tegels gebruiken in elke stijl en in ieder interieur. Je kunt natuurlijk voor een standaard witte kleur gaan, maar je kunt ook uit andere kleuren kiezen! Denk bijvoorbeeld aan de volgende kleurencombinaties voor in de badkamer, het toilet of in de keuken:

Roze en witte visgraat tegels

De combinatie roze en wit is fantastisch bij visgraat tegels. Denk bijvoorbeeld in de badkamer aan een roze visgraat motief op de muren en de kleur wit op de grond. Of het douche en badgedeelte in de kleur wit en de rest van de ruimte in de kleur roze. Je maakt het helemaal af als je hierbij gouden messing kranen en accessoires gebruikt.

Diepgroene en zwarte visgraat tegels

Wanneer je een industriële of moderne woonstijl hebt en hierop je keuken, toilet of badkamer wil aanpassen dan is het leuk om gebruik te maken van een combinatie van diepgroene en zwarte visgraat tegels. In het toilet bijvoorbeeld kun je voor een diepgroene visgraat vloer gaan en voor de muren kun je kiezen voor een zwarte visgraat. Of andersom, net wat je mooi vindt.

Mintgroen en witte visgraat tegels

Wil je graag de achterwand van de keuken met visgraat tegels betegelen? Wanneer je een witte keuken hebt met houten accessoires dan staat een combinatie van mintgroen en wit erg mooi. Dit geeft niet alleen een frisse look, ook wordt de achterwand door deze combinatie van kleuren een echte eyecatcher! Wil je graag visgraat tegels van de beste kwaliteit kopen. Afium heeft een ruim aanbod aan visgraat tegels voor in iedere woonruimte.